RSS

II. világháborús U.F.O.-k

írta: Roswell ; 2008.12.09. 10:46

Egy keveset publikált, de annál érdekesebb U.F.O. rejtély.
Néha ritkán megjelenik egy-egy cikk, vagy kép.  Sőt még az Discovey Word csatornán is lehetett látni egy röpke órás filmet. De ennek ellenére nem sok híradás foglalkozott a témával. Igaz szerintem okkal, mégpedig:
1. A Náci kérdés még mindig elég kényes ügy főleg az elért sikereik miatt.  (Itt jegyezném, meg sokat köszönhetünk a 3. birodalom kutatásainak pl.: sugárhajtású repülőgépek, magfúziós elméletek, biológiai felfedezések. Na persze az más kérdés hogyan jutottak hozzá a kapott eredményekhez, de nem is erről szól a dolog.)
2. Mikor vége lett a II. világháborúnak, és rá pár évre elkezdődött a hidegháború, mind az USA, mind pedig az akkori Szovjetunió féltve őrizte megszerzett Német technológiát és ismereteket.

De térjünk vissza a Náci U.F.O.-khoz. Érdekes, mint hogy a képeken is látni lehet Németek által kifejlesztett repülő szerkezetek kísértetiesen, hasonlítanak 60-70-es években tapasztalt észlelések forma világához. Ugyan rengeteg összeesküvés elmélet kering hogy, az Amerikai Nemzetvédelmi Hivatal szándékosan eltitkolja a világ elől a kapcsolat felvételt az idegen faj(okkal), de mi van ha már a 30-40-es években meg volt az adott technológia, vagy éppen nem az Óriások Óriása (USA) volt az első aki kapcsolatot teremtett idegenekkel. De ha jól végig gondoljuk nem is olyan lehetetlen. Tegyük fel, hogy vannak nálunk jóval értelmesebb és civilizált lények az univerzumban. Ha már ide látogattak és figyelnek bennünket, azt megtehették már a II. világháború ideje alatt is, SŐTT. Miért pont a hidegháború kezdetétől számoljuk a modern kori ufórológiát…?
Hiszen korszakot nézve nem sok idő telt el a két háború között közel 14 év. De a Technológia jóval nagyobb ütembe fejlődött, főleg a repülés, az energetika. Ha az alap feltevést nézzünk, minthogy az első kísérleti atomrobbantás óta figyelnek bennünket jobban. És az indok: mivel a robbantás okán olyan rádióhullámok hagytál el a földi légkört és terjedt szét közel fénysebességgel az univerzumban. Így szegénykék mire észlelték és ide értek a kis űrjárműveikkel az 1955-60-as évek eleje. Bevallom, nem tudom elhinni, mivel az 1800-as évek végén és 1900-as évek elején Tesla ügyködései is tudatán kívül jutathatott olyan rádióhullámokat az éterbe, ami még ma is terjed a világűr mélységeiben.

De nézzük a másik lehetőséget. Mi van ha azok a titokzatos repülő járművek nem is annyira idegenek, csak egy törtető nép alkotása… És ismét ott a kérdés miért hasonlítanak annyira a 60-70-es évek észlelései az Náci U.F.O.-k körvonalaira…


 

 

 

 

szólj hozzá : ufo történelem második összeesküvés érdekesség elmélet világháború paranormális ii. u.f.o.

A bejegyzés trackback címe:

https://roswell.blog.hu/api/trackback/id/tr58812775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása