RSS

2012 az elveszett planéta vissza tér

írta: Roswell ; 2008.12.14. 12:53

Hamarosan 2012, rengeteg oldalt találtam, ami ezzel a témával foglakozik. Számos hipotézis létezik a dátummal kapcsolatban. Vannak, akik a világ végét hirdetik, mások spirituális dimenzióváltásról beszélnek. Olyanok is akadnak, akik a kapcsolat felvétel évének tartják az évet. Sűrűn találkoztam azzal a hipotézissel, hogy egy bolygó fog elhaladni mellettünk, ami 3600 évente látogatja meg a naprendszerünk.  Érdekesnek tűnik a feltételezés, hogy a Planet-X lenne az ominózus bolygó, a hiányzó 10 planéta, ami magyarázatot adna a naprendszerünkben található anomáliákra. Aki kicsit is utána olvas, témának az könnyen megtalálja az erre vonatkozó információkat. De párat leírok, elsősorban a műholdak viselkedése.
Nem egy híradás szólt a Voyager 1-2 műhold pálya módosításáról, azaz valamit titokzatos gravitációs erő miatt letértek, ugyan a pálya eltérés minimális volt a hírek szerint, de nem szabad lett volna megtörténnie.
A naprendszerünkben is találkozhatunk megmagyarázhatatlan tömegvonzással egyes bolygóknál és annak holdjainál. A NASA kutatói a földön is kutatják ezen anomáliák magyarázatát, 1982-ben alakult egy kutatócsoport, ami a Berlini múzeumban őrzött Sumer pecsét hengereken szereplő ábrákat tanulmányozta. Ezen kívül a régi Sumér kőtáblákat, közülük egy meg magyarázatlan napfogyatkozás leírását. A kiszivárogtatott hírek szerint a NASA tudósai meg is találták az ominózus planétát. De a bejelentés után kis idővel minden képet és cikket, amihez hozzá fértek eltüntettek. Ez ismét számos összeesküvés elméletet szült.
Talán jogos is a félelem és itt szeretném megjegyezni nem félelmet és pánikor akarok kelteni. Kicsit tüzetesebben utána olvasgattam a témának, pontosabban az Planet-X és a földre gyakorolt hatásának.
Nekem az szűrődött le a cikkekből, híradásokból, hogy a bolygó ugyan hatással lesz a földi életre, sőt egyes partvidékek kárát is fogja látni, áradások szökőárak formájában, másutt átlagostól nagyobb földrengések mutatkozhatnak.  De lényegében az emberi faj túléli a találkozást a bolygóval. Persze itt marad egy kérdés, hogy mennyiben fog ezekhez a természeti katasztrófákhoz hozzá járulni az Planet-X, s mennyire az emberiség felelőtlen magatartása a környezet szennyezéssel és a globális felmelegedésben játszott szerepe.
folyt köv….

 

szólj hozzá : ufo föld csillagászat kihalás 2012 nibiru hipotézis annunaki sumer elveszett civilizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://roswell.blog.hu/api/trackback/id/tr79822163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása